3T eOpisto: Inhimillinen turvallisuustekijä haltuun!

Kuva opetusmultimediasta iTu – Inhimillinen turvallisuustekijä

Kaikkia riskitekijöitä ei voida poistaa hienoimmillakaan tekniikoilla ja järjestelmillä. Turvallisuuden ratkaisee usein valpas ja turvallisuustietoinen ihminen, joka huomaa vaaraa ennakoivat signaalit eikä joudu onnettomuuksiin. 

iTu–Inhimillinen turvallisuustekijä haltuun -verkkokurssi on nopea ja mielenkiintoinen tapa oppia ymmärtämään ihmiseen liittyviä psykologisia lainalaisuuksia ja ottamaan ne paremmin huomioon turvallisuuden johtamisessa. Saat myös menettelyjä, joita voit käyttää työpaikallasi työturvallisuuden kehittämisessä ja ylläpidossa.

Kurssimaksuun sisältyy painettu iTu-työkirja, jonka tehtävien avulla voit parantaa myös omaa turvallisuuttasi. Koulutus sopii esimerkiksi työturvallisuus- ja työhyvinvointiasiantuntijoille, -valmentajille ja esimiehille.  Kurssi perustuu 3T:n palkittuihin opetusmultimedioihin, joiden visuaalinen ja interaktiivinen sisältö luo viihtyisän ja tehokkaan oppimiskokemuksen.

3T eOpistossa opiskelu on mutkatonta ja joustavaa. Voit suorittaa kurssin sinulle sopivana ajankohtana, yhdellä kertaa tai useammassa osassa. Kun olet läpäissyt kurssiin sisältyvän tietotestin, saat tallennettua ja tulostettua itsellesi kurssitodistuksen. Kurssilinkki lähetetään sähköpostiisi; suoritusaikaa on yksi kuukausi siitä, kun vastaanotamme ilmoittautumisen.

Kesto: noin 1 h 10 min

Hinta: 99 euroa + työkirjan postituskulut 7,90 € + alv

Tervetuloa! »Ilmoittaudu kurssille
Huom. Jos kurssille ilmoittautuu kerralla useampi henkilö, kurssihinnasta saa 10 % alennuksen toisesta opiskelijasta eteenpäin.

Kurssi sisältää seuraavat 3T Opetusmultimediat, tietotestin sekä postitse toimitettavan iTu-työkirjan:

  • Turvallisuuskulttuurin kehitysaskeleet ja Bradleyn käyrä
  • Nolla tapaturmaa
  • iTu – Inhimillinen turvallisuustekijä
  • Tapaturmien uhrit kertovat, 3 osaa
  • Tietotesti: Inhimillinen turvallisuustekijä haltuun!