Hallitse liikematkustamisen riskit!

 

Tervetuloa oppimaan liikematkustamisen turvallisuutta. Verkkokurssiin on koottu kaikki olennainen perustieto onnistuneen ja turvallisen ulkomaanmatkan varmistamisesta.

Kurssin avulla henkilöstön tiedot ja taidot on helppo päivittää ajan tasalle kustannustehokkaasti ja joustavasti. Kurssi on laadittu työnsä puolesta matkustaville ammattilaisille. Materiaalissa käydään kattavasti ja käytännönläheisesti läpi tärkeimmät henkilöturvallisuusasiat ulkomailla matkustettaessa. Kurssilla käsitellään videoiden sekä tehtävien kautta mm. turvalliselle työmatkalle valmistautuminen, kohdetietojen kerääminen, mitä vakuutuksista pitäisi huomioida, ulkoministeriön palvelut, liikematkustajan varustepaketti, vieraan kulttuurin ja viranomaisten kohtaaminen, todellinen riskitekijä; liikenne, ennakoiva terveydenhuolto, social engineering, rikosriskit ja niiden välttäminen sekä paljon muuta.

Matkustusturvallisuuden ovat toteuttaneet Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti, Mielenrauha koulutuspalvelut Oy ja ByIT Consulting. Verkkokurssin kertojana on videoiden pääkäsikirjoittaja Totti Karpela.

3T eOpistossa opiskelu on mutkatonta ja joustavaa. Voit suorittaa kurssin sinulle sopivana ajankohtana, yhdellä kertaa tai useammassa osassa. Läpäistyäsi lopuksi kurssiin sisältyvän tietotestin saat tallennettua ja tulostettua itsellesi kurssitodistuksen. Kurssi on voimassa kuukauden kurssilinkin vastaanottamisesta sähköpostiisi.

 
Suoritusaika

Yksi kuukausi kurssilinkin vastaanottamisesta

Kesto

1 h 10 min

Hinta

98 € + alv

 

» Ilmoittaudu kurssille

Kurssille voit ilmoittautua milloin tahansa. Tervetuloa!

Huom. Jos kurssille ilmoittautuu kerralla useampi henkilö, kurssihinnasta saa 15% alennuksen toisesta opiskelijasta eteenpäin.

Kurssin aiheita
  1. Ennen matkaa
  2. Mitä mukaan?
  3. Matkalle
  4. Kohdemaassa
  5. Matkustajan terveys