3T eOpisto: Toimisto- ja asiantuntijatyön työhyvinvointi ja työturvallisuus

Kuva opetusmultimediasta Tunnista stressi ja työuupumus

Toimisto- ja asiantuntijatyötä tekeville – eli ns. tietotyöläisille – suunnatulla verkkokurssilla opit tunnistamaan, hallitsemaan ja vähentämään työsi keskeisiä vaara- ja kuormitustekijöitä. Kurssi sopii myös työsuojeluhenkilöstölle, joka tukee asiantuntijatyötä tekevien työhyvinvointia ja -turvallisuutta. Mukana on sekä henkisen että fyysisen työsuojelun osa-alueet. 3T eOpiston kurssi Toimisto- ja asiantuntijatyön työhyvinvointi ja -turvallisuus perustuu 3T:n palkittuihin opetusmultimedioihin, joiden visuaalinen ja interaktiivinen sisältö luovat viihtyisän oppimiskokemuksen.

3T eOpistossa opiskelu on mutkatonta ja joustavaa. Voit suorittaa kurssin sinulle sopivana ajankohtana, yhdellä kertaa tai useammassa osassa. Läpäistyäsi lopuksi kurssiin sisältyvän tietotestin saat tallennettua ja tulostettua itsellesi kurssitodistuksen. Kurssilinkki lähetetään sähköpostiisi; suoritusaikaa on yksi kuukausi siitä, kun vastaanotamme ilmoittautumisen.

Kesto: noin 2 h 30 min

Hinta: 79 euroa + alv

Tervetuloa! »Ilmoittaudu kurssille
Huom. Jos kurssille ilmoittautuu kerralla useampi henkilö, kurssihinnasta saa 10 % alennuksen toisesta opiskelijasta eteenpäin.

Kurssin aiheita ovat mm.:

  • Työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden perusteet
  • Ergonomia ja työolosuhteet, taukoliikuntaohjeita
  • Liikkumisturvallisuus
  • Stressin ja työuupumuksen tunnistaminen ja hallinta
  • Epäasiallinen kohtelu ja häirintä
  • Unen, liikunnan ja ravinnon merkitys hyvinvoinnille